Biz producten - Een toevoeging aan uw website

Soms wilt u net iets meer dan een simpele site. U wilt de mogelijkheid hebben om extra diesten of producten voor uw site aan te schaffen. Daarom bieden wij bij Biz u de mogelijkheid om net even iets extra's aan uw site mee te geven. Dit kan bijvoorbeeld met een galerij op uw site of een toevoeging van Social Media. Bekijk hieronder eens welke producten en diensten wij voor u klaar hebben staan. Het is mogelijk deze aan te schaffen bij een nieuwe Biz site maar ook wanneer u al in het bezit bent van een site.

socialmedia biz website

Socialmedia

Wilt u op het gebied van Social Media ook met de tijd meegaan? Het is bij Biz mogelijk om Social Media plugins te laten installeren. Denk aan een Twitter feed, een Youtube filmpje een Like button of een mini weergave van uw Facebook profiel. Bent u geinterreseerd of benieuwd wat wij voor uw site kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Analytics biz website

Statistieken

Bent u benieuwd hoeveel mensen uw site bezoeken? Biz kan op uw site Google Analytics installeren. Hiermee kan uzelf zien wie de site bezoekt en waar deze mensen vandaan komen maar ook andere informatie die van belang kan zijn. Hoelang blijft een bezoekers op uw site en wat bekijken ze precies? Met Google Analytics heeft u altijd beschikking tot deze gegevens. Als u meer informatie wilt kunt u ons altijd mailen.

Galerij

Galerij

U wilt op uw site graag uw bedrijf goed laten overkomen. Met een galerij op uw site is dat geen probleem. De galerij biedt de bezoeker van uw site de mogelijkheid om foto's gemakkelijker en groter dan normaal te bekijken. Zij worden niet overrompeld met rijen foto's op u website maar een galerij houdt het overzichtelijk. U kunt bij onze voorbeelden verschillende Biz sites zien met een galerij als toevoeging.

www.biz.nl | info@biz.nl